Ecosauna osales Tartu Näituste korraldataval Ehitus- ja Sisustusmessil, mis toimus 1. oktoobrist kuni 3. oktoobrini. Nurgakivi saade käis meil külas ja uudistas, millega me tegeleme. Pilku köitis integreeritud ahjuga DeLux kümblustünn. 

Integreeritud ahjuga kümblustünnil on ahi integreeritud külje pealt kümblustünni sisse. See tähendab, et ahi ei ole kümblustünni uputatud ega ka voolikutega ühendatud. Selline lahendus vähendab kütmisega ja on kasutajale väga mugav. Vaata videot ja saa lähemalt tuttavaks integreeritud ahjuga DeLux mudeliga.

Tartu Näituste korraldatavate ehitusmesside traditsioon ulatub tagasi 1995. aastasse. 26 aastaga on mess nii sisult kui vormilt kasvanud, viimased kaheksa aastat on ehitusteemade kõrval laialt esindatud ka sisustusvaldkonna väljapanekud. Messil on esindatud ehituse ja sisustuse valdkonnad, et pakkuda külastajatele terviklikumat ja põnevamat ülevaadet sektori arengutest. Mess on temaatiliselt väga lai ning pakub uudistamist spetsialistidele ja tavakülastajatele.

Vaata videost, millest me Nurgakivi saates rääkisime

Ecosauna Nurgakivi saates oktoobris 2021 (Ehitus- ja Sisustusmess)

Kümblustünn DeLux integreeritud ahjuga

Integreeritud ahjuga kümblustünn DeLux on kvaliteetne kodune spaa, mis on detailideni viimistletud, aastaringselt kasutatav, hõlpsasti hooldatav. Kümblustünni erilisus peitub selle ergonoomilises ja lihtsasti hooldatavas klaasfiibrist sisus, luksuslikus termopuidust ümbrises ja kvaliteetsest (AISI 304) terasest tehtud integreeritud ahjus. Kümblustünni kütmisele kulub vähem aega ja puid, et saaksid pakutavat harmooniat ja mõnusaid olemishetki kiiremini nautima hakata.

Kümblustünni komplekti kuulub integreeritud roostevabast terasest ahi (30 kW), 2 meetrine korsten koos kaitsevõre ja korstnamütsiga, termopuidust väliskest (viimistletud puidukaitsevahendiga), kaheosaline ümar aste. Kümblustünnile on võimalik juurde tellida rikkalikult lisavarustust: LED valgustust (RGB), mullisüsteemi, digitaalset veetermomeetrit, stereosüsteemi, topsihoidjaid, filtrisüsteemi, soojustatud termokatet ja betoonist kümblustünni alust. Lisaks on võimalik valida erinevate kümblustünni sisu värvide vahel.

DeLux 200 mahutab 6 inimest. Kütmisaeg 38°C-ni võtab aega hinnanguliselt 1,5 – 2 h. Kümblustünni välimine läbimõõt on 2000 mm ja kõrgus 970 mm.
DeLux 220 mahutab 8 inimest. Kütmisaeg 38°C-ni võtab aega hinnanguliselt 2 – 3 h. Kümblustünni välimine läbimõõt on 2260 mm ja kõrgus 1020 mm.